Privatlivspolitik

Webstedet og tilhørende bookingsite er ejet og drevet af Trekroner Center A/S, Bispevej 2, 2400 København NV. (CVR: 10055792)

Al henvendelse vedrørende sitet og vores self storage koncept We Store – Self Storage kan ske til westore@westore.dk.

Formål:
I denne privatlivspolitik kan du læse om We Store – Self Storages brug af cookies på vores website, samt vores politikker for indsamling, håndtering og opbevaring af data og andre personfølsomme oplysninger.

Vi anvender cookies på vores website for at måle sitets løbende trafik og sikre drift og vedligehold af siden. Desuden anvendes cookies til brug for annoncering hos tredje part.

Andre personfølsomme oplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse indsamles i forbindelse med kundeforhold, hvor der indgås en lejekontrakt mellem Trekroner Center A/S og lejer.

2. Cookies:

En cookie består af en tekstfil, der bliver lagret i din browser. Den har til formål at kunne genkende dén enhed, du besøger vores site med og husker altså, hvordan du har ageret, sidst du besøgte vores side. Vi gemmer ingen personlige oplysninger, og vores cookies indeholder heller ikke virus.

Hvor lang tid opbevarer vi cookies?
En cookie bliver slettet af sig selv, når der er gået et bestemt antal måneder. Hver gang du besøger vores site, fornyes udløbsfristen.

Hvordan sletter eller undgår jeg cookies?
Du kan via dette link http://minecookies.org/cookiehandtering læse mere om hvordan du sletter eller undgår cookies.

3. Sådan bruger vi personoplysninger
Personoplysninger indsamles, håndteres og opbevares af Trekroner Center A/S og vil aldrig blive videregivet til tredjepart, med mindre du selv har givet samtykke hertil. Ved indgåelse af lejekontrakt accepterer du vores lejebetingelser, herunder giver samtykke til indhentning, opbevaring og behandling af dine data.

Beskyttelse af personoplysninger
Alle personfølsomme oplysninger gemmes sikkert og fortroligt på vores servere, hvortil kun relevant personale har adgang. Der foretages løbende back up og kontrol, for at sikre tilstrækkelig grad af sikkerhed omkring dine oplysninger.

Ved ændringer af vores privatlivspolitik vil disse blive kommunikeret til dig der er kunde hos We Store (Trekroner Center A/S).

Persondataloven giver dig ret til at få oplysninger om hvilke af dine data vi opbevarer og behandler. Du har til hver en tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Dette vil dog kunne få konsekvenser for dit lejeforhold.

Persondata håndtering
Trekroner Center A/S gemmer dine historiske stamdata så længe du er kunde hos os.

Vi opbevarer de data du som lejer har angivet ved tilmelding og indgåelse af lejekontrakt. VI opbevarer navn, adresse, mobilnummer og e-mail på vores lejere. Adressen benyttes ved udsendelse af brevpost, mens mobiltelefonnummeret er nødvendig for lejers adgang til det lejede, da disse er beskyttet af elektroniske nøglekoder, der udleveres via SMS.

Vi lægger ikke inde med dine fulde kreditkortoplysninger, der i stedet behandles af ePay.

Ved opsigelse af det lejede rum slettes dine data, når kundeforholdet er afsluttet.

Såfremt lejer er skyldner hos Trekroner Center A/S, bliver lejers oplysninger gemt, indtil lejers forhold er bragt i orden.